onslaught - VI



Valahogy idén mindig újjáalakult, visszatérő bandák lemezei jutnak a kezemben. Nem tudom mi ennek az oka, de pont ilyen az Onslaught egyszerűen csak VI –re keresztelt tavalyi felvétele. Ezek a brit trash metal legények ritkán viccelnek. Most sem teszik. Rövidke negyven percben tépik le a hallgató fejét. Kiváló riffek és szólók tömegével fűszerezett, nem annyira, nyers, európai, vagy épp nem is annyira amerikai, technikás mintára. Britek, miért állnának bármelyik sorba?

Közel harminc éves banda 2005 óta aktív újra, igazán komoly lendület van még a fickókban, mi tagadás. Az újratöltés óta sajnos az eredeti dobos lelépett, így a kezdeti csapatnak már csak két tagja maradt. Ennek semmi nyoma nincs a korongon. Nige Rockettét kiváló dalszerzők. Így túl sokat nem érdemes erről a lemezről írni, meg kell hallgatni. Aki a műfaj rajongója oda-vissza lesz érte.

Annak ellenére, hogy régi vágású trash metal bandáról van szó, azzal semmiképp sem vádolhatók, hogy kerülnék az új dolgokat. Ennek jó példája egy keleties, női vokál, de vannak izgalmas riffek, sőt pár merészebb átkötést szintén lehet hallani az anyagban. Üdvözítő, felpezsdítő ötletek ezek.

A lemez mentes a tölteléktől, nyolc bivalyerős szám, illetve egy bevezető. Semmi mellé duma. Jól felszívta magát a csapat, és odavágott. Az elmúlt esztendő egyik legerősebb trash anyagát adta ki az Onslaught.

Értékelés: 5/4


Infók:
Tracklist:
1. A New World Order
2. Chaos Is King
3. Fuel for My Fire
4. Children of the Sand
5. Slaughterize
6. 66'Fucking'6
7. Cruci-Fiction
8. Dead Man Walking
9. Enemy of My Enemy





Műfaj: trash metal
Hossz: 39:24
Megjelenés: 2013. ősz
Kiadó:
AFM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése